Energetische hypnose

In hypnose gaan we naar jouw onderbewuste en schakelen we even alle ‘stemmetjes’ volledig uit.

Vaak laten we ons afleiden door alle gedachten in ons hoofd. In hypnose laat je jouw gedachten en ego los. Je maakt contact met je onderbewuste en bent in een diepe ontspanning en hebt een naar binnen gerichte aandacht en focus. In deze ontspannen staat van zijn, vind jij wie je daadwerkelijk bent. Je kunt écht contact maken met je gevoel en er ontstaat ruimte om aan jezelf te werken. We gaan belemmerende overtuigingen als ‘ik kan het niet’ of ‘ik ben niet goed genoeg’ en blokkades uit het verleden met wortel en al uit je trekken. Je zult prachtige inzichten ervaren.

Hypnose kan je ook helpen bij het beantwoorden van vragen in jouw leven of het doorbreken van bepaalde patronen waarin je bent vastgelopen. Je kunt emoties loslaten en vergeving ervaren zodat je verder kunt gaan met je leven. Daarnaast kan Hypnose ook helpen bij angsten, onzekerheid, een slecht zelfbeeld en bij weinig of geen zelfvertrouwen. Het mooiste van werken met hypnose is dat de oplossing altijd door jezelf gevonden wordt. Alle antwoorden zitten al in jezelf en je onderbewuste heeft altijd het beste met je voor. Ik help je alleen om deze inzichten boven water te krijgen en jouw leven positief te veranderen.

Hypnose helpt je bij

Het loslaten van onverwerkte emoties en trauma.

Het ontrafelen van familiepatronen.

Het verlichten van pijn bij rouw en verlies.

Het aanpakken van belemmerende overtuigingen en gedachten.

Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en zelfliefde.

Het shiften van gevoelens.

The Deep Dive

€ 555,- 

Wil je met mijn ondersteuning graag de diepte in met hypnose? In 3 hypnose sessies kunnen we écht verschil maken. We duiken diep in je onderbewuste op zoek naar jouw blokkades en belemmeringen. We brengen ze naar de oppervlakte en laten ze stuk voor stuk los zodat jij je bevrijd zult voelen!

Na The Deep Dive:

Ervaar je meer zelfvertrouwen, energie en passie.

Maak je weer verbinding met je intuïtie en maak jij keuzes vanuit je hart in plaats van uit je hoofd.

Heb je onverwerkte emoties, trauma’s en belemmerende overtuigingen achter je gelaten.

Heb je gedragspatronen die jou niet dienen losgelaten waardoor je positiever in het leven staat en vrijheid ervaart.

Doe jij de dingen die jij graag wilt.

Maak jij zonder angst keuzes die voor jou goed voelen.

Ervaar je meer zelfliefde waardoor je meer liefde kunt geven en ontvangen.

DE DIEPTE IN MET:

  • 2 energetische hypnose sessies (ca.2 uur per sessie) waarmee we een verandering realiseren op een diep onderbewust niveau
  • 1 Body Remembers Trauma Therapie & Breathwork combi sessie (ca. 3 uur).

Naast de 3 sessies krijg je een gratis

  • Human Design Reading in PDF (ongeveer 25 pagina’s) zodat je nog meer kunt leven vanuit jouw unieke blauwdruk, jouw routekaart in dit leven.

Waar 1 hypnose sessie je prachtige inzichten kan brengen, ga je met The Deep Dive echt stappen zetten naar de kern van jouw onderbewuste om je ware zelf te vinden en weer te leven vanuit je hart. De Human Design Reading is een waardevol extraatje om jouw levensmissie nog beter in kaart te brengen.

Q&A

Het is logisch dat je vragen hebt, twijfelt of nieuwsgierig bent. Ik beantwoord daarom graag de meest voorkomende vragen voor je.

Wat kan ik verwachten tijdens een hypnose sessie?

We starten altijd met een fijn voorgesprek als je voor de eerste keer bij me komt. Ik leg je precies uit wat hypnose is en hoe het in zijn werking gaat, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Is hypnose spannend?

Nee, het voelt als een diepe ontspanning en een scherpe focus tegelijkertijd. Je kunt het misschien vergelijken met het moment nét voor je in slaap valt. In deze staat van trance kunnen we bewust werken in het onderbewustzijn. Dat is heel waardevol. Ik ben enkel aanwezig om de hypnose te begeleiden en je te helpen met inzicht krijgen in jezelf. We blijven tijdens de hypnose gewoon met elkaar communiceren en je bent nooit zo ver weg dat je niet meer bewust bent van wat je doet. Tijdens de hypnose ontdekken we samen wat jou op dit moment tegenhoudt in jouw groei en levensgeluk.

Kan iedereen in hypnose?

Ja, iedereen kan in hypnose, maar je moet het wel willen en je ervoor openstellen. Kan jij de controle loslaten en luisteren naar je onderbewuste? Wanneer jij je overgeeft aan de hypnose kom je weer in contact met je intuïtie en gevoel. Daar liggen de mooiste antwoorden.

Kan je de controle over jezelf verliezen in hypnose?

Nee, je blijft in staat zelf te beslissen wat je wilt en doet. Alleen dingen die voor jou aanvaardbaar zijn, worden door het onderbewuste aangenomen. Je bent in staat om op elk moment de sessie af te breken en je onderbewuste zal alleen aanvaardbare suggesties aannemen. Het mooie is dat we in hypnose nu juist even je ego omzeilen, je kritische stemmetjes, de poppetjes op je schouder, zeg maar. Die zetten we gewoon even achter glas. En die ‘poppetjes’ mogen toekijken zodat wij ongestoord naar jouw onderbewuste kunnen afreizen, want daar liggen tenslotte alle antwoorden.

Hoe voelt hypnose?

De meeste mensen ervaren hypnose als heel fijn en ontspannen. Soms moet je je wel door gebeurtenissen heen werken om blokkades op te kunnen heffen. Dit kan emoties met zich meebrengen, dat is helemaal oké en onderdeel van het transformatieproces. Alles mag er zijn. Ik zorg altijd voor een veilige en vertrouwde omgeving en laat je altijd goed uit hypnose komen. Hypnose is geen slaap. Er zijn wel verschillende gradaties van hypnose, maar in elke staat kun je wel alles blijven horen en tegen mij praten.

Kom je altijd uit een hypnose?

Ja, je komt altijd terug uit de hypnose. Hypnose is een prachtig instrument om op andere bewustzijnsniveaus aan het werk te gaan. Aan het eind van een sessie breng ik je direct terug in het hier en nu, of je komt vanzelf terug.

Reviews

ALLES WETEN OVER HYPNOSE?

Download deze gratis hypnose e-guide

Door het geven van jouw naam en e-mailadres mag MAS hypnosecoach jou 1 keer per maand op de hoogte houden dmv het toesturen van een nieuwsbrief. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk mijn privacyverlaring.

Niewsgierig?

NEEM CONTACT OP

Tijdens een gratis gesprek kunnen we kort kennismaken, geef ik meer informatie over hoe ik werk en wat ik doe, vertel jij kort wat jouw probleem is en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Want een vertrouwd gevoel is belangrijk wanneer we samen de diepte in gaan. Laat hier je gegevens achter om een belletje in te plannen.