INVESTERING  € 88,-

Vrouwencirkel

“Ontmoet jezelf”

In de vrouwencirkel mag je gaan loslaten wat jou niet langer dient en weer in verbinding komen met je gevoel.

De vrouwencirkel is iets voor jou om:

Trauma’s en onverwerkte emoties los te laten.

Blokkades te doorbreken.

Spanning en stress los te laten.

In contact te komen met je gevoel.

Weer te vertrouwen op je lichaam.

Uit je hoofd te komen en te luisteren naar je intuïtie.

In de drukke, haastige tijd waarin we leven vergeten we soms aan onszelf te denken. 

 

De zorg voor  je gezin, je werk, sociale verplichtingen. We gaan maar door. Waar ben jij in dit verhaal? Heb je ook aandacht voor jezelf?

In onze vrouwencirkel “Ontmoet jezelf” werken we met onder andere transformerend Ademwerk en Trauma- en Stressrelease. Zo mag je in jouw persoonlijke proces alle stress en trauma die je (vaak onbewust) in je lijf hebt opgeslagen loslaten. En mag je dat wat jij nodig hebt gaan ontvangen.

Ook als je denkt dat je nergens last van hebt en je gewoon een diepere connectie met je hoofd, hart en lichaam wilt ervaren, ben je van harte welkom in onze Vrouwencirkel.

Op een liefdevolle manier zorgen wij, Mascha en Mireille, voor een veilige ruimte voor maximaal 8 vrouwen, waarin je spanning, stress en trauma aandacht mag geven om het vervolgens uit je systeem te laten vloeien.

Zo voel je je lichter, opgeruimder en meer ontspannen. Je komt weer bij je gevoel en je mag weer vanuit je hart verbinden met jezelf om van daaruit weer te kunnen stralen!

Gun jij jezelf dit cadeau?

Programma

Voor al onze events verwijs ik jullie door naar onze eventpagina op Hipsy.

Introductie kort

Uitleg programma

Body Remembers Trauma Therapie (BRTT)

Breathwork

Afronding met wat lekkers en korte evaluatie

In onze 3 uur durende vrouwencirkel werken we onder andere met Ademwerk en Trauma- en Stressrelease.

Bevrijd jezelf van blokkades
en voel dat je écht leeft!

Reviews

Wat is BRTT en Breathwork?

We maken allemaal weleens iets vervelends mee in ons leven. Dat kunnen dingen zijn als een scheiding, verlies van een dierbare, misbruik, het niet gehoord/gezien worden, pestgedrag, geweld maar ook stress situaties.

Trauma kan ontstaan wanneer een gebeurtenis uit het verleden te onverwacht, te snel en te intens was om er op dat moment op te kunnen reageren. Op het moment dat je namelijk stress of trauma ervaart gebeurt er van alles in je lichaam. Je hartslag gaat omhoog, je bloeddruk stijgt en er worden stresshormonen aangemaakt. Je ‘vecht’ en ‘vlucht’ mechanisme gaan aan, en wanneer we op dat moment niet kunnen vechten of vluchten wordt alle opgebouwde spanning ergens in ons lichaam opgeslagen. Vaak zijn we geneigd om nare gebeurtenissen te vergeten en gaan we door met ons leven en onderdrukken we onze gevoelens. Ons lichaam vergeet deze gebeurtenissen niet, die onthoudt alles!

Deze opgeslagen trauma’s in ons lichaam zorgen voor allerlei klachten uiteenlopend van hoofdpijn, slapeloosheid, prikkelbaarheid tot verslavingen en depressie. Met behulp van Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) en Breathwork leer je jouw lichaam op een natuurlijke manier te ontladen. Bij BRTT ga je de Psoas-spier, een spier die jouw trauma’s opslaat, activeren om spanning los te laten en de energie weer te laten stromen. Bij breathwork maken we gebruik van verschillende effectieve ademhalingstechnieken om bij de kern van het trauma te komen zodat blokkades en spanningen naar de oppervlakte komen en weer los gelaten kunnen worden.

Wat doet het?

Loslaten van onverwerkte emoties

Oplossen van trauma’s

Reduceren van stress en spanning in je lijf

Over Mas

De vrouwencirkel is een reis die we samen maken, ik ondersteun je waar ik kan en voel me oprecht betrokken bij jouw innerlijke proces. Wil je mij graag beter leren kennen? Hier deel ik mijn verhaal. Je mag ook altijd contact opnemen wanneer je vragen hebt. Ik beantwoord ze met liefde.

Over Mireille

Mireille is coach en werkt in haar praktijk “Stil zijn in de Storm” in Uithoorn met diverse bewustzijnsmethodieken die helend werken bij lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades.

Hoe zou het zijn als jij je mooiste leven kunt leiden? Het leven vanuit de essentie wie je werkelijk bent. Durf jij de sprong te wagen?

Mijn aanpak is holistisch en intuïtief, en ik ga graag met je aan de slag!

Kind words

Het is echt een kadootje aan jezelf.”

Ik ben heel dankbaar dat ik Body Remembers Trauma Therapie en Ademwerk heb ontdekt via Mas. Het helpt mij bij het loslaten van oude pijnen en emoties die ik heb vast gezet in mijn lichaam wat zich uit in fysieke klachten en emoties die me overvielen.

Door alles wat we meemaken houden we soms zoveel spanning vast in het lichaam en zo kan die spanning ontladen en losgelaten worden. Zie de energie/ spanning als het water dat in een emmer stroomt die elke keer weer wat voller wordt door de dagelijkse gebeurtenissen en drukte. En die emmer kan je op zo’n avond weer een beetje legen en dan is er weer meer ruimte vanuit een ontspannen flow en lichtheid in je dagelijkse activiteiten en leven.

Het is echt een kadootje aan jezelf. Je komt weer meer in verbinding met je lichaam en je kan je gedachte even helemaal uitschakelen. Zo kan je in het dagelijks leven er ook weer meer zijn voor anderen. BRTT & ademwerk heb ik nu echt in mijn leven geïntergreerd. Mascha & Mireille begeleiden je ook heel fijn. Ze laten je voelen dat ze er voor je zijn. Je voelt hun liefde, warmte en passie en het is ook echt op hun lijf geschreven🦋

 

Dominique

van der Zanden

Wil je ook loslaten wat jou niet langer dient?

Nieuwsgierig?