Journey to your Innerbliss

Je maakt een betoverende innerlijke reis met plantchocolade en krijgt precies datgene wat jij nodig hebt en aankan op dit moment.

Iedereen komt wel eens voor uitdagingen te staan in het leven of zoekt naar antwoorden. De meeste van ons leven voornamelijk vanuit het hoofd en vinden het soms moeilijk om in contact te komen met hun gevoelens. Dit komt vaak door ervaringen uit het verleden en belemmerende overtuigingen die we hebben overgenomen uit onze jeugd en omgeving. Soms weten we zelfs niet waarom we vastlopen of voortdurend in ons hoofd blijven zitten. Praten alleen helpt vaak niet om bij de kern van het probleem te komen. Door middel van hypnose, ademwerk, of zelfs met de hulp van plantchocolade, kun je toegang krijgen tot je onderbewuste en opnieuw in contact komen met je hart en ziel.

Waarom plantchocolade?

Plantchocolade is een krachtig hulpmiddel om jezelf te ontdekken, je hart te openen en dichter bij je ware zelf te komen. Het opent portalen en creëert nieuwe neurologische paden in je bewustzijn naar een groter potentieel, naar je ziel en je komt in een verhoogte staat van bewustzijn. Het is een innerlijke reis waarbij je wordt geleid door de spirits van de planten, die je precies datgene geven wat je op dit moment in je leven verder zal gaan helpen. Belangrijk om te begrijpen is dat plantchocolade niet altijd geeft wat je verwacht of wilt; het gaat voorbij het ego en biedt precies wat je op dat moment nodig hebt om te groeien en te helen.

Plantchocolade kan je helpen bij

Het helen van onverwerkte emoties en trauma.

Het openen van je hart en om uit je het hoofd te komen.

Het in verbinding komen met je ware zelf.

Het maken van de juiste keuzes.

Het vinden van innerlijke rust en minder stress ervaren.

Het ontdekken van je zielsmissie.

Het durven te vertrouwen op je innerlijke stem.

Het opheffen van innerlijke blokkades.

Het stoppen met twijfelen over jezelf.

Journey to your Inner Bliss

v.a. € 222,- 

Wil je met mijn ondersteuning in een veilige setting graag de diepte in met plantchocolade? 1-op-1 of samen met een vriend(in), partner of familielid of in een groep? Een betoverende innerlijke reis maken die je enorm kan ondersteunen in je leven en je helpt bij het krijgen van inzichten. Dit alles begeleid door de spirits van de planten, die je precies datgene geven wat je op dit moment nodig hebt.

PRIJZEN

Journey to your Innerbliss

INVESTERING

1-op-1 sessie € 444,-

Journey to your Innerbliss

INVESTERING

Duo sessie € 333,- (p.p.)

Journey to your Innerbliss

INVESTERING

Groep 8-10 pers. € 222,- (p.p.)

Programma

voor 1-op-1 en duo sessies.

Voor groepssessies verwijs ik naar Hipsy op mijn evenementenpagina.

Ontvangst om 9:30 uur

Korte introductie en uitleg van het programma.

Mijn volledige aandacht en toewijding.

Plantchocoladereis waarin ik je energetisch ondersteun.

Gezamelijke lunch waarin we de reis bespreken.

Thuisbrengservice in de duin- en bollenstreek.

Houdt de hele dag vrij in je agenda. We laten tijdens deze dag het concept ’tijd’ los. Je bent sowieso voor het avondeten weer thuis.

 

Q&A

Het is logisch dat je vragen hebt, twijfelt of nieuwsgierig bent. Ik beantwoord daarom graag de meest voorkomende vragen voor je.

Wat kan ik verwachten tijdens een plantchocoladereis?

Na aanmelding ontvang je een intake formulier met een vragenlijst en een verklaring waarin je aangeeft dat je deze ervaring vrijwillig aangaat en dat doet vanuit een 100% eigen verantwoordelijkheid. We starten altijd met een fijn voorgesprek als je voor de eerste keer bij me komt. Ik leg je precies uit wat plantchocolade is en hoe het in zijn werk gaat, zodat je weet wat je kunt verwachten. Ik creëer voor jou een veilige setting zodat je een mooie innerlijke reis kunt maken. Plantchocolade kan je inzichten, wijsheid, vreugde, rust, persoonlijke groei en meer geven. Het is niet altijd dat je krijgt wat je zelf wilt en dat kan precies de les zijn. Het gaat dat je vertrouwt op het proces en dat je je daaraan overgeeft. Ik ‘stuur’ jouw reis niet want het is je eigen proces en ervaring. Mocht je het toch heel spannend en eng vinden dan help ik je daar uiteraard mee door er gewoon voor je te zijn en je gerust te stellen.

Wat zit er in plantchocolade?

Mijn chocolaatjes zijn met liefde gemaakt (handmade) en bevatten naast ceremoniële cacao; kruiden, philosybine (wat zich bevindt in truffels en paddestoelen) en Caapi (een liaan uit amazone gebied die ook gebruikt wordt in Ayahuasca). Ze neemt je mee op een liefdevolle reis om je hart te openen en zo dichterbij jezelf te komen.

Is plantchocolade gevaarlijk?

Wanneer dit in een veilige setting wordt gedaan is het niet gevaarlijk. De chocolaatjes zijn op natuurlijke basis gemaakt. De psilocybine die erin verwerkt zit, is niet voor mensen met psychiatrische of ernstige psychische problemen en mensen die anti-depressiva slikken. Indien je medicatie slikt, overleg dit altijd met je arts. Deze reis doe je geheel op eigen verantwoordelijkheid. Voorafgaand van de sessie laat ik je een intakeformulier invullen.
🚫 CONTRA-INDICATIES:
• Vrijwel alle medicatie (raadpleeg je eigen arts bij twijfel).
• Hartklachten.
• Psychoses of epileptische aanvallen.
• Zwangerschap en geven van borstvoeding.

Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Plantchocolade is een veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.

Hoe lang duurt een plantchocoladereis?

Een reis duurt tussen de 3 en 5 uur. Dit is een indicatie van tijd. In het moment kan het heel anders lopen, je kan er bijvoorbeeld eerder ‘uit’ stappen. We laten het concept ’tijd’ even helemaal los. Plan op deze dag geen andere activiteiten en zorg ook dat je uitgerust de reis ingaat. Hou hier de dagen daarvoor rekening mee en plan je agenda niet overvol. Hoe leger je hoofd en hoe uitgeruster je bent, hoe makkelijker je op ‘reis’ gaat.

Wat is het verschil tussen plantchocolade en Ayahuasca?

De chocolaatjes die ik gebruik tijdens de Journey to your Innerbliss zijn vooral gericht op het hart. Over het algemeen heeft men meer ‘controle’ tijdens een plantchocoladereis dan tijdens een Ayahuascareis. Bij Ayahuasca is er geen ‘escape’ en treden vaak meer lichamelijke ongemakken op zoals spugen. Plantchocolade kan je eigenlijk zien als het zusje van Aya, de mildere en legale variant. Vind je Ayahuasca net een stap te ver, dan zijn deze chocolaatjes een prachtig alternatief. Ze hebben wel 1 overeenkomst: beiden bevatten ze de plantspirit de Banisteriopsis caapi (een liaan uit de Amazone). Ayahuasca bevat daarnaast ook nog DMT en dat zit niet in dit chocolaatje.

 

Kan ik de controle volledig verliezen?

De sessie wordt veilig en rustig opgebouwd en ik geef je nooit te veel chocolaatjes. Je kan er op elk moment ‘uit’ stappen als je dat zou willen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling want je wil graag dingen helen en ervaren tijdens je reis. Het is juist de bedoeling dat je uit je hoofd gaat, in je hart, in overgave. En soms kom je dingen tegen die minder leuk zijn, maar besef dat je altijd datgene krijgt wat je nu nodig hebt en aankan.

Moet je een bepaald dieet volgen?

Een streng dieet zoals bij Ayahuasca is niet nodig. Echter raad ik wel aan om zo gezond mogelijk (plantaardig) te eten 3 dagen voor de ceremonie. Geen koffie, alcohol en absoluut geen drugs en geen vlees. Het advies is om zo’n 3 uur van tevoren geen vast voedsel te eten. Dit zorgt ervoor dat het effect zo groot mogelijk is en je lichaam het goed kan opnemen.

Kan ik na de sessie nog autorijden?

Het is niet aan te raden om na de sessie zelf in de auto te stappen. Zeker geen lange afstanden. Het is fijner als iemand je kan brengen en halen of je boekt een leuk hotelletje in de buurt om er even helemaal tussenuit te zijn en maximaal te genieten van Noordwijk en het strand. Mocht je in de duin- en bollenstreek wonen dan kan ik je na afloop gratis thuis afzetten (mocht je van deze service gebruik willen maken, laat het me dan even van te voren weten). Je kan uiteraard ook gebruik maken van het OV. Zelf auto rijden na afloop is op eigen risico.

Niewsgierig?

NEEM CONTACT OP

Tijdens een gratis gesprek kunnen we kort kennismaken, geef ik meer informatie over hoe ik werk en wat ik doe, vertel jij kort wat jouw probleem is en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Want een vertrouwd gevoel is belangrijk wanneer we samen de diepte in gaan. Laat hier je gegevens achter om een belletje in te plannen.