Hi!

IK BEN MAS

Ik had alles:

een mooi huis, twee glimmende auto’s voor de deur, twee prachtige dochters en jaarlijks maakten we verre reizen met het gezin. Van buiten leek het plaatje compleet, maar van binnen voelde ik me diepongelukkig. De connectie, de passie met mijn partner, ontbrak. Hij was de ideale man op papier, maar toch voelde ik ‘het’ niet. Keer op keer hoopte ik op een magische knop om dat gevoel te activeren, maar tevergeefs. Mijn eigen ouders gingen uit elkaar toen ik tien was, en dat wilde ik koste wat het kost vermijden. Dus bleef ik, ondanks de innerlijke pijn die steeds ondraaglijker werd. Ik zocht troost in medicatie, verloor mezelf, en begon steeds meer aan mezelf te twijfelen. De angst voor de oordelen van mijn ouders, vrienden en familie weerhielden me ervan om de stap te zetten.

Maar uiteindelijk overwon het verlangen om mijn eigen weg te gaan.

Ik moest mijn jeugdtrauma’s achter me laten en mijn hart volgen, ondanks die kritische stemmen. En plotseling kwam de liefde van mijn leven op mijn pad, iets wat ik nooit had verwacht. En toen, als een geschenk, ontdekte ik hypnose tijdens de donkere dagen van de ‘Corona’-periode. Het bood mij houvast, gaf me inzichten en hielp me mijn angsten te overwinnen. Ik opende mijn eigen praktijk in hypnotherapie en ademwerk, liet klussen vallen die me niet vervulden, en koos enkel nog voor projecten die mijn hart sneller deden kloppen. Nu leef ik mijn leven volgens mijn eigen kompas, vanuit mijn hart. En ik wil andere vrouwen die vastzitten in hun relatie inspireren om hetzelfde te doen. Scheiden is niet altijd de oplossing, maar je hart volgen en voor jezelf kiezen wel. En als er nog een sprankje hoop op liefde is, grijp het met beide handen aan.

IEDEREEN HEEFT EEN VERHAAL

Als liefdescoach help ik vrouwen met kinderen om voor zichzelf te kiezen, of dat nu leidt tot het herstellen van een liefdevolle relatie of het overwegen van een scheiding. Mijn aanpak is recht uit het hart, passievol en ervarings- en praktijkgericht. Ik hoef weinig van jou te weten, want ik geloof dat de antwoorden al in jouw verscholen liggen. Als multi-passionate beschik ik over een breed scala aan tools om jou te ondersteunen.

Missie en visie

“Geluk zit in jezelf”

Mijn visie is dat je, zelfs zonder de medewerking van je partner, actief kunt werken aan het verbeteren van je relatie. Dit begint met het herstellen van de verbinding met jezelf door het opruimen van emotionele bagage en het ontwikkelen van zelfliefde. Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde relatie begint bij het koesteren van liefde en respect voor jezelf. Mijn doel is om anderen te begeleiden bij dit proces van innerlijke groei, zodat ze weer in staat zijn om een gezonde en liefdevolle verbinding met hun partner aan te gaan.

Als je mij zou kennen zou je weten dat?

 

Mijn energie grenzeloos is, vooral als het gaat om mijn werk. Ik ben als een Duracell-konijntje met een espresso-boost.
Ik een ware kletskous ben; mijn schoolrapport zei ooit: ‘Heel sociaal meisje maar kletst te veel met haar buurvrouw’. Sorry, not sorry.
Avontuurlijke reizen mijn adrenaline laten stromen. Nieuwe ontdekkingen en herinneringen maken is mijn drug.
Ik de slappe lach krijg met mijn vriendinnen tot onze buiken pijn doen en we bijna piezen in onze broek. Het zijn de beste ab work-outs.

Mijn leven een beetje als een soap is; de ene week in Noordwijk met mijn meiden, de andere in Breda met mijn partner en bonuskinderen.

Ik regelmatig gekke dansjes doe in de woonkamer, wat mijn kinderen hilarisch vinden en soms een beetje gênant.

Mijn kwetsbaarheid tonen geen probleem is; ik ben net een open boek, van drama tot hoogtepunt. Ik omarm alle emoties, maar blijf niet hangen in het drama.

Mijn ultieme guilty pleasure ’s avonds bestaat uit een kopje thee met één stukje Côte d’Or pure chocolade. Ja, precies één. Oké, soms twee. Nee, niet de hele reep.
Ik meer diploma’s heb dan schoenen, en geloof me, ik heb een hele schoenenkast. Ik ben een echte kennisjunkie, maar ik pas het wel toe in de praktijk.
Ik smoorverliefd ben op Coco, onze kat. Ze is zo schattig dat ik haar wel kan blijven knuffelen, zelfs als ze er genoeg van heeft.

Niewsgierig?

NEEM CONTACT OP

Tijdens een gratis gesprek kunnen we kort kennismaken, geef ik meer informatie over hoe ik werk en wat ik doe, vertel jij kort wat jouw probleem is en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Want een vertrouwd gevoel is belangrijk wanneer we samen de diepte in gaan. Laat hier je gegevens achter om een belletje in te plannen.