Hi!

IK BEN MAS

Hypnose coach en jouw persoonlijke cheerleader.

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Een quote van Pippi Langkous die mijn karakter vangt in één zin. Ik ben gepassioneerd, vol energie, warm, open en veelzijdig en stort mij altijd met hart en ziel in alles wat ik doe, met 100% aandacht, overtuiging en toewijding. Ik voel me dan ook enorm betrokken wanneer ik jou mag begeleiden op jouw innerlijke reis. Mijn drive is een diepgaande passie om anderen te helpen. Samen gaan we in een liefdevolle en veilige omgeving aan het werk om het gevoel dat je écht leeft weer terug te vinden.

Missie en visie

“Geluk zit in jezelf”

Het is mijn missie om vrouwen die vastlopen in hun werk of privéleven te laten ervaren hoe bevrijdend het is om emotionele blokkades op te heffen, belemmerende overtuigingen los te laten en onverwerkte trauma’s en emoties achter zich te laten zodat ze weer het gevoel krijgt dat ze écht leven.

IEDEREEN HEEFT EEN VERHAAL

 

Wie is Mas? Een echte manifesting generator, zoals ze in de Human Design zeggen: een gepassioneerde werker, een multi-talent en van nature all over the place.

Mijn grootste drijfveer is voldoening en vrijheid ervaren. Lang was ik op zoek naar iets waarvan ik voelde: dit is het! Iets waar veel vrouwen zich mogelijk in herkennen. Ik vond altijd van alles leuk en interessant en heb daarom na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag nog veel andere opleidingen gevolgd en meerdere verschillende beroepen met groot plezier beoefend. Zo heb ik gewerkt bij een groot corporate bedrijf op de marketingcommunicatieafdeling en bij een reclamebureau, heb ik mijn makelaarsdiploma behaald en een complete renovatie begeleid van een groot hotel in Den Haag.

Begin dertig kreeg ik twee prachtige dochters en maakte de bewuste keuze om thuis te zijn voor de kinderen. Maar ook in die tijd zat ik liever niet stil en deed ik allerlei activiteiten vanuit huis: van het maken van kinderkameraccessoires, tot zelfgemaakte oorbellen en ik heb zelfs mijn eigen nagelstudio gehad. In 2016 ben ik, nadat mijn partner zijn baan verloor bij een reorganisatie, als zelfstandig ondernemer gestart in de evenementenbranche, als gastvrouw, verkoopster en leadbooster. Het waren lastige tijden en na een relatie van 25 jaar kwam de moeilijkste periode in mijn leven: mijn scheiding.

Ik liep vast in mijn gevoel en luisterde te veel naar de ‘stemmetjes’ in mijn hoofd die me tegenhielden om stappen te zetten. ‘Dat kan toch niet’ en ‘Wat zou mijn omgeving daarvan vinden?’ waren hardnekkige terugkerende gedachten. In plaats van te voelen en te luisteren naar mijn intuïtie, luisterde ik naar al deze belemmerende onwaarheden en op dat moment kwam hypnose op mijn pad. Gelijk voelde ik aan alles: hier wil ik iets mee! Hypnose bood mij een houvast om deze moeilijke periode door te komen en gaf me prachtige inzichten die mij hebben geholpen om weer echt te voelen, door de angst heen te gaan en te kiezen voor mijn eigen geluk. En dat gun ik iedereen!

Samenwerken

ZIJN WE EEN MATCH?

Ik ben gepassioneerd, bruis van de energie, ik ben warm, open en veelzijdig. Wat ik doe, doe ik met 100% aandacht en overtuiging. Mijn warmte, energie en veelzijdigheid kun je voelen als je met mij samenwerkt. Wil jij bevrijd worden van alle ballast zodat je weer met vertrouwen, energie en passie door het leven gaat? Snel, effectief, zonder gedoe of eindeloze therapie? Ik wil graag met jou werken indien je:

Onverwerkte emoties, trauma’s en belemmerende overtuigingen voorgoed achter je wilt laten.

De wil hebt om aan jezelf te werken en je hiervoor volledig in te zetten.

Bereid bent om je naar mij volledig open te stellen en door mij te laten begeleiden.

Niet langer bang bent om de volgende stap te zetten.

Bereid bent om in jezelf te investeren.

WIL JIJ OOK VOOR  jezelf KIEZEN?

 

 Met mijn hulp alles wat je blokkeert opruimen en loslaten zodat je weer écht gaat voelen en leven? Ik help je met alle liefde en toewijding!