SoulKey

SoulKey Therapy is een therapie ontwikkeld door Martin Petersen waarbij je contact maakt met het bewustzijn van je ziel.

Het is een multi therapy die regressie-, reïncarnatie- en hypnotherapie combineert. Iedereen kan SoulKey ondergaan ongeacht je geloof, religie of scepsis. Om je leven beter te kunnen begrijpen, is SoulKey een wonderlijke methode om inzichten te krijgen en om verborgen kennis te vinden. De effecten van een sessie zijn diep transformerend en wordt door de meeste mensen ervaren als life changing! Vaak worden er in één sessie

meerdere trauma’s en fysieke problemen opgelost en geeft deze therapie jouw leven weer een doel, krijg je weer een diep vertrouwen in jezelf en heldere inzichten. De ziel wijst je het juiste pad dat leidt naar jouw antwoorden die allemaal in jezelf verborgen liggen. Of je ervaring nu plaatsvindt in een vorig leven, in een leven tussen de levens of in het huidige leven.

SoulKey geeft je antwoorden op belangrijke levensvragen, zoals:

Wie ben ik?

Wat doe ik hier op aarde?

Wat is mijn levensmissie?

Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?

Waarom ben ik in deze familie of in dit leven terecht gekomen?

Wat is mijn levensdoel?

Wat heb ik hier te leren?

De Soulkey Therapy® bestaat uit de volgende onderdelen:

Geavanceerde vorig leven regressie.

Leven tussen levens.

Communicatie en toegang tot de ziel.

Geavanceerde vorig leven regressie

Een vorig leven ervaren kan fantastisch en heel leerzaam zijn. Als ziel kijk je vanaf een afstand en ben je los van fysieke problemen in dit leven, en dat is waarom sommige mensen fysiek genezen door een vorig leven opnieuw te beleven. Het doel van regressie is niet alleen het ‘reizen’ en het vergaren van kennis. Het is om jezelf te bevrijden, iets te verduidelijken, gebeurtenissen betreffende het huidige leven beter te begrijpen en met het leven zelf verder te gaan. Het kan om iets kleins gaan of om zware emotionele thema’s zoals:

Het loslaten van trauma

Het vinden van je levensmissie

Herinneren van vergeten vaardigheden en kennis

Werken met relevante vorige levens

Het vinden van nuttige ervaringen en gegevens uit een vorig leven

Verduidelijken van ziel overeenkomsten en relaties.

Leven tussen levens
(LBL – Life Between Life)

Het tussenbestaan is de fase tussen levens in waar je voorbereidingen treft om te incarneren en waarin je je begeeft na het sterven. In dit tussenbestaan word je je diep bewust van je zielsaanwezigheid en de keuzes die je gemaakt hebt zoals:

Opnieuw verbinden met je zielsbewustzijn

Inzicht in het doel van je leven en waarom je voor dit leven hebt gekozen

Ontmoeting met je gidsen en zielengroep

Ontmoeting met je poortwachter en de Raad

Inzichten in de oorsprong en het doel van de ziel

Life changing
experience

 

SoulKey is een reis die je leven en je kijk op het leven zal veranderen. Wil jij inzichten krijgen die je je leven lang nooit meer vergeet? Een life changing experience? Jij verdient het om thuis te komen in jezelf, om te stralen, om je eigen keuzes te maken en geliefd te zijn!

Hoe ziet een
SoulKey sessie eruit?

 

Een SoulKey sessie duurt ongeveer drie tot vier uur. We beginnen met een voorgesprek. Ik leg je precies uit wat hypnose is en hoe het in zijn werking gaat, zodat je weet wat je kunt verwachten. Een SoulKey sessie kan veel impact hebben en veel tijd in beslag nemen. Plan daarom die dag niets anders in. En bij thuiskomst, ga heerlijk ontspannen en genieten van alle opgedane kennis en wijsheid.

Kind words

“Het mooiste en meest bijzondere van deze SoulKey reis is voor mij het contact dat ik met mijn gidsen heb mogen leggen.”

Op mijn reis van persoonlijke ontwikkeling heb ik al verschillende ervaringen in diverse sessies/ceremonies mogen beleven. Hypnose was daar nog geen onderdeel van geweest. En zoals zo vaak is daar opeens via via het contact met Mascha.

Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek, dat ik als warm en vertrouwd heb ervaren stelde Mascha voor om een SoulKey reis te gaan maken.

Vooraf gaande aan de sessie wordt alles heel duidelijk uitgelegd wat we gaan doen en is er ruimte voor vragen. Dit creëerde voor mij een hele veilige bedding.

Stap voor stap werd ik door Mascha mee genomen in een diepe innerlijke reis naar mijn diepste zelf. De reis naar binnen voelde als natuurlijk en
heel vertrouwd, de rust en de ruimte om langzaam steeds dieper naar binnen te gaan tot het punt waarbij je ‘loskomt’ van je lichaam…

Het mooiste en meest bijzondere van deze SoulKey reis is voor mij het contact dat ik met mijn gidsen heb mogen leggen. Altijd wel geweten dat ze er altijd voor me zijn, en hun aanwezigheid gevoeld, alleen nu echt in verbinding en gewoon een gesprek kunnen voeren.

Tijdens dit gesprek werd wederom bevestigd dat ze er voor me zijn en dat ik ze altijd om raad, advies en steun mag vragen. Vertrouwen, dat ik door mag, het onbekende omarmen, en dat ik de veiligheid van oude patronen niet langer nodig heb.

Na de sessie is er ruimte om mijn ervaringen te delen als ik daar ruimte en behoefte aan heb. Mij helpt dit enorm in het integratie proces dat de dagen erna volgt.

Mascha is een bijzondere, warme, enthousiaste, ‘down to earth’ vrouw die me de veiligheid en het vertrouwen geeft om een laagje dieper te gaan.
Op basis van mijn SoulKey reis en prachtige ervaringen kan ik iedereen die bereid is een stapje verder te gaan Mascha aanbevelen.

 

Wido

Niewsgierig?

NEEM CONTACT OP

Tijdens een gratis gesprek kunnen we kort kennismaken, geef ik meer informatie over hoe ik werk en wat ik doe, vertel jij kort wat jouw probleem is en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Want een vertrouwd gevoel is belangrijk wanneer we samen de diepte in gaan. Laat hier je gegevens achter om een belletje in te plannen.