INVESTERING  € 1.222,- (incl. BTW)

Re-Connect

Voor stellen die weer willen verbinden met zichzelf en met elkaar.

De liefde is er even niet, of misschien voel je het even niet meer. Je bent niet alleen het gevoel voor je partner kwijt, maar ook de liefde voor jezelf wordt overschaduwd door alles wat het leven van je vraagt.

Je probeert alle ballen hoog te houden. Thuis moet er van alles geregeld worden, op het werk stapelen de to do’s zich op, je probeert tijd door te brengen met je partner, je vrienden en ook nog eens aandacht te geven aan je kinderen.

Te midden van deze hectiek, zijn jullie elkaar uit het oog verloren. De liefde en verbinding die je ooit met je partner voelde, lijken ver weg. Je beseft dat je meer tijd moet vrijmaken voor elkaar, meer moet praten, het gezellig maken, maar het schiet er steeds bij in of het voelt als een moetje. Je merkt dat je partner weinig aandacht aan je besteedt en jij doet zelf ook niet echt meer je best. Eigenlijk leven jullie een beetje langs elkaar heen.

Diep van binnen besef je dat er iets moet veranderen. Jullie hebben al talloze keren geprobeerd met elkaar te praten, maar écht naar elkaar luisteren lukt niet. Jullie lopen steeds in dezelfde rondjes en verder van elkaar weg.

Beiden verlangen jullie naar een hernieuwde verbinding, naar het gevoel van samenzijn, passie en begrip voor elkaar.

Hoe zou het zijn als je die verbinding met je partner weer kunt voelen?

In Re-Connect gaan jullie eerst met jezelf aan het werk om te ontdekken waar de blokkades zitten. Je herontdekt je eigen gevoel, zodat je daarna weer open kunt staan voor de gevoelens van je partner. Daarna gaan jullie samen aan de slag met lichaamsgericht werk, waaronder ademwerk en verbindende oefeningen. We sluiten af met een laatste individuele sessie om alles te integreren in jezelf.

Re-Connect is iets voor jou wanneer jullie 100% ready zijn om:

Blokkades te doorbreken.

Weer te luisteren naar je intuïtie, gevoel en elkaar.

Onverwerkte emoties achter je te laten.

Weer te vertrouwen op jezelf.

Belemmerende overtuigingen en gedachten los te laten.

Met jezelf en de ander te verbinden.

Meer zelfliefde te ervaren zodat je meer liefde kunt geven en ontvangen.

Het Re-Connect traject is voor stellen die weer in verbinding willen komen met zichzelf en met elkaar. Het is géén relatietherapie, je werkt samen aan je relatie zonder eindeloze gesprekken en het wijzen naar de ander. Re-Connect is een traject waar je op een dieper onbewust niveau vooral met jezelf verbindt en van daaruit met de ander.

 

Re-Connect bestaat uit:

(In overleg en behoefte kunnen we hiervan afwijken).

 

Gratis en vrijblijvende online kennismakingsgesprek van circa 30 min.

2 x Uitgebreid (online) coachgeprek van 1 uur

2 x transformerende hypnose sessies  (ca. 2 uur)

1 x gezamenlijke verbindende coach- en ademsessie (ca. 2,5 uur)

2 x afsluitende hypnose sessies (ca. 2 uur)

2 x Human Design basis readings op papier (25 pagina’s) als naslagwerk om nog meer vanuit je blauwdruk, jouw eigen routekaart, te gaan leven.

Elke sessie heeft een korte voor- en nabespreking.

Liefde is niet iemand vinden om mee te leven,
maar iemand vinden waar je niet zonder kunt leven.

Na Re-Connect:

Ervaar je meer zelfliefde waardoor je meer liefde kunt geven én ontvangen.

Ervaar je meer verbinding met jezelf en je partner.

Maak je weer verbinding met je intuïtie en maak jij keuzes vanuit je hart in plaats van uit je hoofd.

Ervaar je meer ruimte in jezelf en voor elkaar.

Heb je belemmerende patronen en blokkades opgeruimd.

Maak je zonder angst keuzes die voor jou goed voelen.

Zijn jullie klaar en volledig toegewijd om af te rekenen met blokkades die jullie al te lange tijd belemmeren om voluit te leven? Investeer in jezelf en elkaar om the Re-Connect te maken.

Jullie  investering

€ 1.222,-

Over Mas

The Re-Connect is een reis die we samen maken, ik ondersteun jullie waar ik kan en voel me oprecht betrokken bij jullie innerlijke proces. Willen jullie mij graag beter leren kennen? Hier deel ik mijn verhaal. Jullie mogen ook altijd contact opnemen wanneer jullie vragen hebben. Ik beantwoord ze met liefde.

Samenwerken

ZIJN WE EEN MATCH?

Ik ben gepassioneerd, begripvol, open en veelzijdig. Daarnaast bruis ik van de energie. Wat ik doe, doe ik met volle aandacht en overtuiging. Mijn warmte, energie en veelzijdigheid kun je voelen als je met mij samenwerkt. Willen jullie bevrijd worden van alle ballast, zodat je weer in verbinding komt met jezelf en elkaar. Snel, effectief, zonder gedoe of eindeloze therapie? Ik wil graag met jullie werken indien jullie:

Onverwerkte emoties, trauma’s en belemmerende overtuigingen voorgoed achter jullie willen laten.

De wil hebben om aan jezelf en je relatie te werken en jullie volledig in te zetten.

Bereid zijn om jullie volledig open te stellen naar mij (en elkaar) en door mij te laten begeleiden.

Niet langer bang zijn om de volgende stap te zetten.

Bereid zijn om in jezelf en de ander te investeren.

IT TAKES TWO TO TANGO!

Niewsgierig?

PLAN EEN MATCHCALL

Tijdens een gratis gesprek kunnen we kort kennismaken, geef ik meer informatie over hoe ik werk en wat ik doe, vertellen jullie kort wat jullie probleem is en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Want een vertrouwd gevoel is belangrijk wanneer we samen de diepte in gaan. Laat hier jullie gegevens achter om een belletje in te plannen.