Liefdes Blog

Voor vrouwen die vastlopen in hun relaties, ben ik er om je te helpen. Ik ben Mascha en ik geloof dat het essentieel is om eerst naar jezelf te kijken als je verandering wilt.

Misschien voel je je gevangen in een voor-de-buitenwereld perfect leven, maar diep van binnen twijfel je aan de relatie. Je bent niet alleen.

Door mijn eigen ervaring en werk met vrouwen zoals jij, begrijp ik hoe belangrijk het is om aan jezelf te werken, zelfs als je partner niet meewerkt. Ik wil je helpen om jezelf weer op de eerste plaats te zetten, zodat je gelukkig en vol vertrouwen door het leven kunt gaan, zowel alleen als in je relatie.

In deze blogs neem ik je mee in verhalen uit de praktijk.

5. De grondwet van liefde

5. De grondwet van liefde

De kern van iedere goede relatie. Ontdek de vijf essentiële principes van liefde die de kern vormen van een sterke relatie. Leer hoe je bewust kunt kiezen voor je relatie, je partner op nummer één kunt zetten, voor jezelf kunt zorgen, je kwetsbaarheid kunt tonen en acceptatie kunt omarmen.

Lees meer
4. Jezelf verliezen in de relatie

4. Jezelf verliezen in de relatie

Wat kun je eraan doen? Ontdek waarom je jezelf verliest in je relatie en hoe je dit kunt veranderen. Leer over codependentie, waarom je blijft aanpassen en pleasen, en de negatieve effecten op je relatie.

Lees meer
3. Ongelukkig in mijn relatie.

3. Ongelukkig in mijn relatie.

En hoe ik zelf mijn relatie saboteer. Ontdek hoe oude patronen je relatie saboteren. Leer waarom je herhaaldelijk hetzelfde reageert en hoe je dit verandert voor groei en betere communicatie. Dit blog biedt inzicht en oplossingen.

Lees meer
2. Wat als de intimiteit verdwenen is? 

2. Wat als de intimiteit verdwenen is? 

Voel je de afstand groeien in je relatie? Ontdek 5 tips om intimiteit te herstellen. Begrijp de oorzaken, creëer een veilige ruimte voor eerlijke communicatie, praat en luister naar elkaars behoeften, toon kwetsbaarheid en heb geduld.

Lees meer
1. Weggaan of blijven?

1. Weggaan of blijven?

Ik help vrouwen bij relatieproblemen door zelfreflectie te stimuleren. Ontdek hoe je zelfvertrouwen kunt herwinnen en diepere verbindingen kunt creëren, zelfs als je partner niet meewerkt. Lees verder voor inzichten en begeleiding bij het begrijpen van interne patronen voor beslissingen over je relatie.

Lees meer

WIL JE MEER RUST IN JE HOOFD?

Down-

load
dit gratis e-book met tips

Psssst

DOWNLOAD JOUW AUDIO

Een fijne hypnose audio. Om te ervaren wat de kracht van hypnose is. Om kennis te maken met mijn stem en om gewoon even heerlijk diep te ontspannen. Cadeautje voor jou. Het thema is loslaten.

Door het geven van jouw naam en e-mailadres mag MAS hypnosecoach jou op de hoogte houden dmv het toesturen van een nieuwsbrief. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk mijn privacyverlaring.

 

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP

Wil je nog meer informatie over Transformational Cupping of heb je nog specifieke vragen, vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op via de whattsapp.