Human Design

Aan de hand van jouw geboortegegevens creëert Human Design jouw unieke blauwdruk, jouw routekaart die laat zien wie jij bent, welke kwaliteiten & talenten je hebt en hoe jouw unieke energie stroomt.

We zijn als mens allemaal anders en uniek. We hebben allemaal onze eigen persoonlijkheid met unieke eigenschappen, talenten, vaardigheden en potentieel. Omdat we allemaal anders zijn is er niet 1 aanpak voor het creëren van een gelukkig en succesvol leven. Human Design geeft je inzicht in wie je bent als persoon. Het helpt jou om jezelf beter te begrijpen, jezelf te accepteren voor wie je bent en hoe je het beste kunt handelen vanuit flow. Jouw unieke formule tot succes, allemaal gebaseerd op je geboortemoment.

Hoe werkt Human Design?

 

Human Design is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. De basis van het Human Design systeem is een kaart die bestaat uit 9 centra, 36 kanalen en 64 poorten. Aan de hand van je precieze geboortemoment word je persoonlijke design berekend. Op je geboortemoment stonden de zon, aarde, maan en de verschillende planeten in een bepaalde stand en zijn jouw centra daarom ingekleurd of niet. Uit de kaart kan onder andere worden opgemaakt tot welke van de 5 type mensen jij behoort.

Wat kan ik met mijn Human Design Chart?

 

Door naar je Human Design Chart te kijken krijg je dus eigenlijk een blauwdruk van wie je bent als mens. Hoe jij de beste beslissingen kunt nemen, met welke eigenschappen en valkuilen jij in je leven te maken krijgt, waar je geconditioneerd wordt door anderen en hoe je het beste kunt functioneren in je privéleven, werk en relaties. Door meer te leven volgens je design, zul je merken dat alles veel gemakkelijker gaat. Het is eigenlijk jouw formule tot succes.

Ik zet Human Design (HD) in ter ondersteuning van mijn coach trajecten zodat ik jou nog beter kan begeleiden. Het is een fijn navigatiesysteem om jezelf weer terug te vinden of te herinneren wie je bent om de beste versie van jezelf te worden.

Niewsgierig?

NEEM CONTACT OP

Tijdens een gratis gesprek kunnen we kort kennismaken, geef ik meer informatie over hoe ik werk en wat ik doe, vertel jij kort wat jouw probleem is en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Want een vertrouwd gevoel is belangrijk wanneer we samen de diepte in gaan. Laat hier je gegevens achter om een belletje in te plannen.