Transformational
  Cupping

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping, massage, voeding, detoxing, healing en ademwerk.

Cupping therapie in een intensieve manier om spierknopen te ontspannen, om bindweefsel te stimuleren, om afvalstoffen kwijt te raken en zo meer doorbloeding in het weefsel te creëren. De uitwerking op de diepere weefsellagen, meridianen en drukpunten maakt dat dit een behandeling is voor lichaam en geest.

Alles wordt weer in beweging gebracht door de cup die we gebruiken om de huid vacuüm te trekken en verklevingen die daaronder zitten (zowel oppervlakkig als diep) los te trekken. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor zuurstofrijk bloed en kunnen afvalstoffen worden afgevoerd zodat de energie weer door jouw lichaam gaat stromen. Gezond bindweefsel zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel zit. Je voelt letterlijk weer ruimte en rust in je hoofd en in je lijf, je voelt je lichter, energieker, frisser en helderder. Je wordt bewuster en komt dichter bij jezelf.

 

Waar is Transformational Cupping goed voor?

Hoofdpijn en Migraine.

Nek-, schouder-, rug- en armklachten.

Zware of vermoeide benen.

Stress gerelateerde klachten.

Striae, littekens en cellulite.

Spier- en gewrichtspijn.

Bindweefselklachten en verklevingen.

Lipoedeem.

Trauma en onverwerkte emotie.

Transformational Cupping bezit eindeloze powers om jou te ontdoen van alle ballast die je lichamelijk en geestelijk hebt opgeslagen. Jij kunt ook ervaren hoe het is om:

Verlost te zijn van rugpijn, pijnlijke armen, benen, knieën enz.

Makkelijker te bewegen.

Lekkerder in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk.

Trauma’s los te laten.

Er ontspannen uit te zien.

Beter functionerende organen te hebben.

Energie te laten stromen.

De werking van jouw lymfesysteem te verbeteren.

Let op: dit is geen reguliere Cupping! We gaan letterlijk en figuurlijk lagen van je aftrekken – zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau.

Afhankelijk van jouw klachten maak ik tijdens een sessie gebruik van meerdere technieken zoals therapeutisch cuppen (bewegend, statisch, vuur, detox), buccal en ontspannings massage, guasha, madero therapie, orgaanmassage, transformatief ademwerk, energetische healing, coaching en indien gewenst voedingsadvies.

We kijken in het moment wat er nodig is om voor jou meer rust, geluk, gezondheid en balans te creëren.

Ik werk alleen met trajecten van 3 of 5 sessies.

*Bij 5 sessies ontvang je een learning en een tool, waarmee je alle informatie tot je beschikking krijgt om je gezondheid een enorme boost te geven. Na een traject kun je, ongeacht hoeveel tijd ertussen zit, altijd een losse sessie boeken van 60 of 90 minuten.

Prijzen na een traject:

Losse sessie na traject 60 min € 75,-

Losse sessie na traject 90 min € 90,-

PRIJZEN

Transformational Cupping Journey
3-sessies

INVESTERING € 375,-

(ca. 90 min)

Transformational Cupping Journey
5-sessies*

INVESTERING € 555,-

(ca. 90 min, incl. learning van 70 pagina’s, tool)

Bevrijd jezelf van blokkades
en voel dat je écht leeft!

Q&A

Het is logisch dat je vragen hebt, twijfelt of nieuwsgierig bent. Ik beantwoord daarom graag de meest voorkomende vragen voor je.

Wat zijn verklevingen?

Verklevingen zijn het gevolg van ophopingen van afvalstoffen die ons lichaam opneemt uit voeding, medicatie, stress, vaccinaties, deodorant, parfum, reinigingsmiddelen etc. Wil je deze verklevingen verhelpen dan is Transformational Cupping een efficiënte en resultaatgerichte methode.

Wat moet je doen vóór de Cupping sessie?

Voor de sessie krijg je van mij een lijst met voedingsmiddelen die je een aantal dagen voor de behandeling moet vermijden om zo tot een nog beter resultaat te komen. Waarom? Aangezien deze behandeling jaren aan opgebouwde afvalstoffen, ziektes, stress, angst of trauma’s kan losmaken, moet er ruimte worden gemaakt tussen de weefsellagen om de opgebouwde gifstoffen af te voeren. Je lichaam kan dan weer vrij stromen en een frisse start maken. De huid wordt losser en ontvankelijker voor cupping als deze alvast wordt vrijgemaakt van afvalstoffen door je aangepaste dieet.

Hoe ziet een Cupping sessie eruit?

Tijdens de behandeling gaan we werken met de meridianen in het lichaam: de energiebanen die organen, spieren, zenuwstelsel en hersenen met elkaar verbinden. Bij het analyseren van jouw lijf gaan we op zoek naar blokkades door te vragen, te kijken en te voelen. Ook vraag ik naar jouw klachten en zorgen. Zo weten we precies welke gebieden er behandeld moeten worden en gaan we daar mee aan de slag.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van jouw klachten en het/de te behandelen gebied(en) dat jouw lichaam nodig heeft. Voor het beste resultaat heb je meerdere behandelingen nodig en werk ik met verschillende technieken op verschillende niveaus. Ik maak o.a. gebruik van de cup, madero, guasha, m’n handen en de  adem. Er bestaat helaas niet zoiets als een quick fix.

Is Transformational Cupping pijnlijk?

Transformational cupping is geen ontspanningsbehandeling en, afhankelijk van de hoeveelheid toxinen en verklevingen, kan het als pijnlijk worden ervaren. Hoe krom het misschien ook klinkt: ‘bij pijn moeten we zijn’. Daar zitten juist de blokkades en verklevingen waar je vanaf wilt om je beter te gaan voelen en alles weer te laten stromen. We gaan samen opzoek naar jouw grenzen. Tijdens een behandeling ben ik continu met jou in contact om te checken hoe het gaat en voelt. Kortom je bent in goede handen.

Krijg ik blauwe plekken?

Misschien heb je op social media foto’s voorbij zien komen van mensen die bont en blauw zijn.Het tegendeel is waar en dat ga je ervaren als je zelf een behandeling hebt gehad. Direct nadat ik de cup van de huid afhaal voelen klanten meteen verlichting. Ze merken tijdens de behandeling ook dat de pijn die er zat minder wordt. Je hoeft trouwens niet bont en blauw van tafel af te komen voor resultaat. Omdat deze techniek op zoveel lagen werkt gebeurt er al ontzettend veel in je lichaam. Daarnaast trekt het beurse gevoel en de blauwe plekken binnen drie dagen tot een week weer weg.

Wat is vuur cuppen?

Vuur cuppen is geen zelfstandige behandeling maar kan tijdens een behandeling ingezet worden bij pijnklachten in het lichaam. Het is een eeuwenoude techniek vanuit de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) en wordt gebruikt om stagnaties op te heffen. Denk hierbij aan pijnlijke schouders, armen, nek maar ook frozen shoulders kunnen bij deze techniek baat hebben.

Door een vlam even in de cup te steken en daarna de glazen cup op de huid te plaatsten wordt er een vacuum gecreëerd doordat de zuurstof in de bol verdwijnt. Zo kan de cup zich vastzuigen op de huid. Door dit vacuüm wordt het gestagneerde bloed en afvalstoffen naar de oppervlakte verplaatst vervolgens worden deze afvalstoffen afgevoerd door het lichaam (Wei Qi). Er kan een rode vlek ontstaan in de huid, deze verdwijnt normaliter na een paar dagen. Op deze manier gaat de Qi weer stromen en kan de stagnatie verdwijnen. Het oude bloed wordt als het ware afgevoerd waardoor er weer vers bloed en vocht naar de plek kan komen.

ALLES WETEN OVER TRANSFORMATIONAL CUPPING?

Download deze gratis TRANSFORMATIONAL
CUPPING e-guide

Door het geven van jouw naam en e-mailadres mag MAS hypnosecoach jou 1 keer per maand op de hoogte houden dmv het toesturen van een nieuwsbrief. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk mijn privacyverlaring.

Nieuwsgierig?

NEEM CONTACT OP

Wil je nog meer informatie over Transformational Cupping of heb je nog specifieke vragen, vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op via de whattsapp.