INVESTERING  € 1.444,- (incl. BTW)

The Big Change

In The Big Change komt alle magie samen. In dit half jaar traject zet ik al mijn superpowers in om jou mee te nemen op een reis vol wonderen.

The Big Change is iets voor jou als je 100% ready bent om:

Blokkades te doorbreken.

Het heft weer in eigen handen te nemen.

Weer te luisteren naar je intuïtie.

Trauma’s en onverwerkte emoties voorgoed achter je te laten.

Weer te vertrouwen op jezelf.

Zonder twijfel voor jezelf te kiezen.

In dit traject kun je mijn volledige inzet verwachten, dit verwacht ik ook van jou.

Want wanneer jij bereid bent om volledig in deze reis te duiken maak je The Big Change!

Samen gaan we aan de slag in een tijdsbestek van circa 6 maanden, zodat er ook ruimte is om alles te integreren. Er vinden 2 online en 6 fysieke sessies plaats zodat jij alle ballast kan loslaten en letterlijk en figuurlijk lichter door het leven kan gaan! In The Big Change combineer ik alle krachten die ik tot mijn beschikking heb. We gaan aan de slag met Energetische Hypnose, SoulKey, BRTT & Breathwork, Systemisch werk (opstellingen), Human Design en Transformational Cupping.

The Big Change bestaat uit:

(In overleg en behoefte kunnen we hiervan afwijken).

 

Gratis en vrijblijvende online kennismakingsgesprek van circa 30 min.

Uitgebreid (online) voorgeprek van circa 1,5 uur.

2 transformerende hypnose sessies van circa 2 uur.

1 SoulKey sessie incl. audio als naslagwerk van circa 2,5/3 uur.

1 Coach sessie met systemisch werk (opstellingen) van circa 1,5 uur.

1 Body Remembers Trauma Therapie (BRTT) en Breathwork combi sessie van circa 3 uur.

1 Transformational Cupping sessie van 1 uur.

Human Design basis reading op papier (25 pagina’s) als naslagwerk om nog meer vanuit je blauwdruk, jouw eigen routekaart, te gaan leven.

1 Online Human Design basis reading en uitleg over wie jij bent van circa 1 uur.

Elke sessie heeft een korte voor- en nabespreking.

Tijdens gehele traject krijg je ondersteuning via whatsapp en ondersteun ik jou in jouw proces.

Na afronding van dit traject is het mogelijk om een losse sessies te boeken. APK-tje voor je lijf.

Een prachtig traject waarbij je zult transformeren naar je ware zelf. Niet langer geremd door oude pijn, blokkades en belemmerde gedachten. Maar volledig bevrijd en vol vertrouwen, klaar om écht te gaan leven. The Big Change brengt je in contact met jezelf, je ziel, het licht en de liefde die altijd in je zit.

Bevrijd jezelf van blokkades
en voel dat je écht leeft!

Reviews

Aan het einde van het traject:

Herinner jij je wie je werkelijk bent en weet jij je zielsmissie.

Zit je vol zelfvertrouwen, energie en passie.

Maak je weer verbinding met je intuïtie en maak jij keuzes vanuit je hart in plaats van uit je hoofd.

Heb je onverwerkte emoties, trauma’s en belemmerende overtuigingen voorgoed achter je gelaten.

Heb je gedragspatronen doorbroken waardoor je positiever in het leven staat en vrijheid ervaart.

Doe je de dingen die jij écht graag wilt.

Maak je zonder angst keuzes die voor jou goed voelen.

Ervaar je meer zelfliefde waardoor je meer liefde kunt geven en ontvangen.

Ben jij klaar en volledig toegewijd om af te rekenen met blokkades die je al te lange tijd belemmeren om voluit te leven? Investeer in jezelf om The Big Change te maken.

Jouw investering

€ 1.444,-

Over Mas

The Big Change is een reis die we samen maken, ik ondersteun je waar ik kan en voel me oprecht betrokken bij jouw innerlijke proces. Wil je mij graag beter leren kennen? Hier deel ik mijn verhaal. Je mag ook altijd contact opnemen wanneer je vragen hebt. Ik beantwoord ze met liefde.

Kind words

“Het is me duidelijk geworden in
welke vaste patronen ik zat en welke overtuigingen me in de weg zaten.”

Ik heb contact opgenomen met Mascha voor een hypnose sessie omdat ik nieuwsgierig was naar wat hypnose me zou kunnen brengen op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Ook was ik heel nieuwsgierig of er boven water zou komen waarom ik op het gebied van voeding wel goed weet wat ik moet doen maar dat het me heel vaak niet lukt om goed voor mezelf te zorgen. Wat zat er op een diepere laag in de weg? Mascha heeft een doolhofsessie met mij gedaan en wat was dat een bijzondere ervaring! Het is me duidelijk geworden in welke vaste patronen ik zat en welke overtuigingen me in de weg zaten. Ik kon daar gelijk weer iets in loslaten tijdens de sessie, heel fijn. Daarnaast heb ik zo diep en intens ervaren hoe ‘goed genoeg’ ik nu al ben. En dat was zo’n fijn en krachtig gevoel. Tijdens de sessie kwam er meermaals een Franse lelie voorbij als symbool. Een mooi en bijzonder symbool wat vanaf nu staat voor het van mezelf houden en dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen. Heel erg bedankt voor jouw fijne begeleiding Mascha!!

 

Christel

Samenwerken

ZIJN WE EEN MATCH?

Ik ben gepassioneerd, bruis van de energie, ik ben warm, open en veelzijdig. Wat ik doe, doe ik met 100% aandacht en overtuiging. Mijn warmte, energie en veelzijdigheid kun je voelen als je met mij samenwerkt. Wil jij bevrijd worden van alle ballast zodat je weer met vertrouwen, energie en passie door het leven gaat? Snel, effectief, zonder gedoe of eindeloze therapie? Ik wil graag met jou werken indien je:

Onverwerkte emoties, trauma’s en belemmerende overtuigingen voorgoed achter je wilt laten.

De wil hebt om aan jezelf te werken en je hiervoor volledig in te zetten.

Bereid bent om je naar mij volledig open te stellen en door mij te laten begeleiden.

Niet langer bang bent om de volgende stap te zetten.

Bereid bent om in jezelf te investeren.

VOEL JE DAT HET NU
TIJD IS OM ECHT TE GAAN LEVEN?

Niewsgierig?

PLAN EEN MATCHCALL

Tijdens een gratis gesprek kunnen we kort kennismaken, geef ik meer informatie over hoe ik werk en wat ik doe, vertel jij kort wat jouw probleem is en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Want een vertrouwd gevoel is belangrijk wanneer we samen de diepte in gaan. Laat hier je gegevens achter om een belletje in te plannen.